Αρχική arrow Plantarium
 
 
PLANTARIUMplantarium-set

Τα Plantarium είναι μια σειρά προϊόντων που έχουν παραχθεί από την εναέρια τεχνολογία και έχουν κατασκευαστεί στα εργαστήρια της GLOBUS International, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα θρεπτικό και μη τοξικό μέσο καλλιέργειας για τα οικοσυστήματα των φυτών και των ζώων .
Καθώς το φυτό αρχικά αναπτύσσεται σε ένα σφραγισμένο και αυτόνομο περιβάλλον, δεν χρειάζεται τροφή, πότισμα ή κάποια δέσμευση. Το ζελέ είναι μη τοξικό και διαφανές και επιτρέπει πλήρη ορατότητα του εσωτερικού του κόσμου. Για τα μικρότερα παιδιά προσφέρει την ευκαιρία να τους εξηγήσουμε και να τους διδάξουμε πως αναπτύσσονται τα φυτά.


Απλώς πείτε τους ότι τα φύλλα συλλέγουν θερμότητα από τον ήλιο και οι ρίζες απορροφούν νερό για να αναπτυχθούν και να δυναμώσουν. Στην πραγματικότητα το νερό είναι το κύριο συστατικό του ζελέ. Όπως ακριβώς και οι άνθρωποι, τα φυτά χρειάζονται τροφή και νερό για να αναπτυχθούν. Συνήθως μετράμε τα φύλλα του φυτού για να διαπιστώσουμε την ανάπτυξή του. Μετρήστε, λοιπόν, το φυτό για να δείτε πόσο μεγάλωσε. Οι γονείς και οι έφηβοι θα πρέπει να ενθαρρύνουν τα μικρότερα παιδιά να κάνουν περισσότερα ενδιαφέροντα πειράματα και παρατηρήσεις των φυτών. Συγκρίνοντας την ανάπτυξη του φυτού στο φως και στο σκοτάδι ή μετρώντας συχνά την ανάπτυξη των διαφόρων ειδών "Plantarium" είναι αναμφισβήτητα μια καλή εμπειρία για μάθηση.

ΣωλήναςΣΩΛΗΝΑΣ PLANTARIUM
Ο σωλήνας Plantarium είναι ένα νέο και έξυπνο προϊόν που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πάντα μαζί σας ένα μικρό φυτό. Είναι ένα γυάλινο δοχείο που περιέχει ειδικό θρεπτικό ζελέ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φυτέψετε και να δείτε την ανάπτυξη ενός φυτού. Κάθε φυτό έχει μια ιδιαίτερη σημασία και αν το χαρίσετε σε κάποιον, θα είναι ένα έξυπνο δώρο.

ΜΙΚΡΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ
Είναι ένα δοχείο από plexi-glass που περιέχει ειδικό θρεπτικό ζελέ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φυτέψετε και να δείτε την ανάπτυξη ενός φυτού. Απλώς τοποθετείστε το σε ένα θερμό σκιερό μέρος του δωματίου σας και ετοιμαστείτε για έξυπνες συζητήσεις σχετικά με το «θαύμα της ζωής». Δώστε ζωή στο δικό σας φυτό και παρακολουθείστε το να μεγαλώνει από τους σπόρους του μέρα με τη μέρα, κάθε στιγμή, μπροστά στα μάτια σας.

Περισσότερα...